Vozni Park - Motori

Svi naši motocikli izabrani su tako da kandidati budu što bolje osposobljeni za bezbedno učešće u saobraćaju. Naši motori su redovno servisirani i održavani. Auto škola nudi mogućnost dogovora početka časa kao i mogućnost plaćanja obuke na 10 rata. Uživaćete u praktičnoj obuci, pogotovu u lepoj sezoni koja nam dolazi!

Suzuki Burgman Executive 650cc (A kategorija)

U našoj auto školi kandidate za A kategoriju obučavamo na motoru Suzuki Burgman Executive 650cc. Zaista snažan motor koji će Vas pripremiti za jake mašine kakve nudi A kategorija.

Sa A kategorijom možete upravljati motociklima i teškim triciklima čija snaga motora prelazi 15 kW.

Honda Silver Wing 400cc (A2 kategorija)

Za obuku kandidata A2 kategorije imamo Hondu Silver Wing 400cc. Veoma povozan i zanimljiv motor na kome ćete naučiti da upravljate najboljom kategorijom za gradsku vožnju.

Sa A2 kategorijom možete upravljati motociklima čija snaga motora nije veća od 35 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg.

Honda PCX 125cc (A1 kategorija)

Ukoliko ste se odlučili za A1 kategoriju u našoj auto školi, za obuku kandidata nudimo Hondu PCX 125cc. Savršena kategorija za početak vožnje motora a ovaj motor je kao stvoren za to.

A1 kategorija Vam omogućava da upravljate motociklima čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3, čija snaga motora nije veća od 11 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1kW/kg. Takođe možete upravljati teškim triciklima čija snaga motora ne prelazi 15 kW.