Ikonica logo auto škole Monako
Strelica

Vozni Park - Motori

Auto škola Monako motori za obuku
Motori u voznom parku auto škole Monako

Svi naši motocikli izabrani su tako da kandidati budu što bolje osposobljeni za bezbedno učešće u sao­bra­ća­ju. Naši motori su redovno servisirani i odr­ža­va­ni. Auto škola nudi mogućnost dogovora početka časa kao i mogućnost plaćanja obuke na 6 rata. Uživaćete u praktičnoj obuci, pogotovu u lepoj sezoni koja nam dolazi!

Suzuki Burgman Executive 650cc (A kategorija)

Motor za obuku A kategorije Suzuki Burgman Executive 650cc

U našoj auto školi kandidate za A kategoriju obu­ča­va­mo na motoru Suzuki Burgman Executive 650cc. Zaista snažan motor koji će Vas pripremiti za jake mašine kakve nudi A kategorija.

Sa A kategorijom možete upravljati motociklima i teškim triciklima čija snaga motora prelazi 15 kW.

Honda Silver Wing 400cc (A2 kategorija)

Honda Silver Wing Motori - Auto škola Monako

Za obuku kandidata A2 kategorije imamo Hondu Silver Wing 400cc. Veoma povozan i zanimljiv motor na kome ćete naučiti da upravljate najboljom ka­te­go­ri­jom za gradsku vožnju.

Sa A2 kategorijom možete upravljati motociklima čija snaga motora nije veća od 35 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg.

Honda PCX 125cc (A1 kategorija)

Motor za obuku A1 kategorije Honda PCX 125cc

Ukoliko ste se odlučili za A1 kategoriju u našoj auto školi, za obuku kandidata nudimo Hondu PCX 125cc. Savršena kategorija za početak vožnje mo­to­ra a ovaj motor je kao stvoren za to.

A1 kategorija Vam omogućava da upravljate moto­ci­kli­ma čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3, čija snaga motora nije veća od 11 kW i čiji od­nos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1kW/kg. Takođe možete upravljati teškim tri­ci­kli­ma čija snaga motora ne prelazi 15 kW.

Auto škola Monako

Vršimo obuku kandidata za B, A, A2 i A1 kategoriju. Iskoristite profesionalnost i ljubaznost zaposlenih kao i mogućnost plaćanja obuke na do 6 rata!
Čekamo Vas!

Korisne informacije:

Radni dani: 09-17h Subota: 09-14h

Fiksni telefon:

011 3820 450

Mobilni telefon:

065 3820 450

2024. Auto škola Monako

© Auto škola Monako sva prava zadržana.