Vozni Park - Motori

Svi naši motocikli izabrani su tako da kandidati budu što bolje osposobljeni za bezbedno učešće u saobraćaju. Naši motori su redovno servisirani i održavani. Auto škola nudi mogućnost dogovora početka časa. Uživaćete u praktičnoj obuci, pogotovu u lepoj sezoni koja nam dolazi!

Suzuki Burgman Executive 650cc (A kategorija)

U našoj auto školi kandidate za A kategoriju obučavamo na motoru Suzuki Burgman Executive 650cc. Zaista snažan motor koji će Vas pripremiti za jake mašine kakve nudi A kategorija.

Sa A-Kategorijom možete upravljati motociklima i teškim triciklima čija snaga motora prelazi 15 kW.

Honda Silver Wing 400cc (A2 kategorija)

Za obuku kandidata A2-Kategorije imamo Hondu Silver Wing 400cc. Veoma povozan i zanimljiv motor na kome ćete naučiti da upravljate najboljom kategorijom za gradsku vožnju.

Sa A2-Kategorijom možete upravljati motociklima čija snaga motora nije veća od 35 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg.

Honda PCX 125cc (A1 kategorija)

Ukoliko ste se odlučili za A1-Kategoriju u našoj auto školi, za obuku kandidata nudimo Hondu PCX 125cc. Savršena kategorija za početak vožnje motora a ovaj motor je kao stvoren za to.

A1-Kategorija Vam omogućava da upravljate motociklima čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3, čija snaga motora nije veća od 11 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1kW/kg. Takođe možete upravljati teškim triciklima čija snaga motora ne prelazi 15 kW.