A Kategorija

Kandidat mora imati najmanje 23 godine da bi započeo slušanje teorijske obuke, polagao teorijski ispit i odvozao praktičnu obuku, a najmanje 24 godine da bi mogao da izađe na polaganje praktičnog ispita za A kategoriju. Prilikom upisa potrebna Vam je samo lična karta i dobra volja, kako mi volimo da kažemo.

Dinamika obuke ukoliko nemate Vozačku Dozvolu:
1. Slušanje 40 časova Teorijske Obuke,
2. Prva Pomoć,
3. Polaganje Teorijskog Ispita,
4. Rađenje Lekarskog Pregleda,
5. Vožnja 40 časova Praktične Obuke,
6. Polaganje Praktičnog Ispita,
7. Preuzimanje dokumenata za izdavanje dozvole!

Iskoristite najsavremenije uslove, profesionalnost i ljubaznost zaposlenih uz povoljne cene i mogucnost plaćanja na rate!
U saradnji sa zdravstvenom ustanovom MEDIRAD organizujemo polaganje ispita Prve Pomoći u našoj auto školi.
Osim toga, imate pogodnost u vidu vaučera za lekarsko uverenje uz pomoć koga u MEDIRAD-u možete odraditi lekarski pregled.

Teorijska Obuka

Obuka kandidata u našoj auto školi vrši se po poslednjim propisanim standardima. Iskoristite jedan od najuređenijih enterijera i uz prijatnu atmosferu završite teorijsku obuku. Teorijska obuka sastoji se iz 40 časova posle kojih se zakazuje termin teorijskog ispita. U toku slušanja časova teorije moguće je položiti prvu pomoć kod nas u auto školi!

Motor za obuku A kategorije

Suzuki Burgman Executive 650cc

U našoj auto školi kandidate za A kategoriju obučavamo na motoru Suzuki Burgman Executive 650cc. Zaista snažan motor koji će Vas pripremiti za jake mašine kakve nudi A kategorija.

Sa A Kategorijom možete upravljati motociklima i teškim triciklima čija snaga motora prelazi 15 kW.

Poligon

Naš poligon nalazi se kod Hale Aleksandar Nikolić (poznatije kao Hala Pionir). Skoro je renoviran i zbog toga što ispunjava sve uslove na njemu je moguće pored A, polagati za B, A2 i A1 kategoriju kod nas u auto školi.