Ikonica logo auto škole Monako
Strelica

Vozni Park - Automobili

Naši automobili izabrani su tako da kandidati imaju što više opcija da što bolje utvrde svoje znanje pre polaganja i samostalnog stupanja u saobraćaj. Iskoristite ljubaznost i profesionalnost naših zaposlenih i u što kraćem roku, brzo i lako dođite do dozvole. Nudimo mogućnost plaćanja obuke na rate. Auto škola takođe nudi mogućnost dogovora početka časa. Uživaćete u prakticnoj obuci!

Škoda Fabia

Škoda Fabia Automobili - Auto škola Monako

Primetili smo da je ovaj automobil sve popularniji među vozačima. Iz tog razloga smo obnovili naš vo­zni park. Na ovom automobilu ćete veoma lako sa­vla­dati gradsku vožnju i parkiranje.

Škoda Fabia

Škoda Fabia druga Automobili - Auto škola Monako

Za prethodni model smo bili u pravu jer su kandidati veoma zadovoljni ovim automobilom, a sada je tu još jedan. Morali smo povećati kapacitet obuke na ovom modelu, jer kandidatima skroz odgovara po snazi motora, dimenzijama i ostalim ka­ra­kte­ri­sti­ka­ma.

Ford Fiesta

Ford Fiesta Automobili - Auto škola Monako

Pravi gradski auto sa pogonom na benzin. Idealna prilika ukoliko imate benzinca kod kuće. Svoje pre­dno­sti ispoljava kroz vozne karakteristike, i na njemu kandidati vrlo brzo uče. Veoma lako savladajte ko­ntro­lu nad "benzincem".

Fiat Grande Punto

Fiat Grande Punto Automobili - Auto škola Monako

Veoma pregledan gradski auto sa pogonom na dizel. Nudi Vam mogućnost da steknete osećaj lakog ma­ne­vri­sa­nja u gradskoj vožnji. Ukoliko imate ili na­me­ra­va­te da kupite auto sličnih dimenzija i ka­ra­kte­ri­sti­ka, obuka na ovom vozilu je pravi izbor za Vas.

Auto škola Monako

Vršimo obuku kandidata za B, A, A2 i A1 kategoriju. Isko­ri­sti­te profesionalnost i ljubaznost zaposlenih kao i mogućnost plaćanja obuke na do 6 rata!
Čekamo Vas!

Korisne informacije:

Radni dani: 09-17h Subota: 09-14h

Fiksni telefon:

011 3820 450

Mobilni telefon:

065 3820 450

2024. Auto škola Monako

© Auto škola Monako sva prava zadržana.