Vozni Park - Automobili

Naši automobili izabrani su tako da kandidati imaju što više opcija da što bolje utvrde svoje znanje pre polaganja i samostalnog stupanja u saobraćaj. Iskoristite ljubaznost i profesionalnost naših zaposlenih i u što kraćem roku, brzo i lako dođite do dozvole. Nudimo mogućnost plaćanja obuke na rate. Auto škola takođe nudi mogućnost dogovora početka časa. Uživaćete u prakticnoj obuci!

Škoda Fabia

Primetili smo da je ovaj automobil sve popularniji među vozačima. Iz tog razloga smo obnovili naš vozni park. Na ovom automobilu ćete veoma lako savladati gradsku vožnju i parkiranje.

Ford Fiesta

Pravi gradski auto sa pogonom na benzin. Idealna prilika ukoliko imate benzinca kod kuće. Svoje prednosti ispoljava kroz vozne karakteristike, i na njemu kandidati vrlo brzo uče. Veoma lako savladajte kontrolu nad "benzincem".

Renault Megane

Ovaj auto zbog svojih dimenzija odličan je za sticanje kontrole nad samim vozilom. Veoma je pregledan i komforan, ali i jak sa pogonom na dizel, tako da početnici mogu biti spremni da voze i najsnažnija kola koja im probna dozvola dopušta.

Fiat Grande Punto

Veoma pregledan gradski auto sa pogonom na dizel. Nudi Vam mogućnost da steknete osećaj lakog manevrisanja u gradskoj vožnji. Ovaj, naizgled mali auto veoma je komforan. Ukoliko imate ili nameravate da kupite auto sličnih dimenzija i karakteristika, obuka na ovom vozilu je pravi izbor za Vas.