Vozni Park - Automobili

Svi naši automobili izabrani su tako da kandidati imaju što više opcija da što bolje utvrde svoje znanje pre polaganja i samostalnog stupanja u saobraćaj. Iskoristite ljubaznost i profesionalnost naših zaposlenih i u što kraćem roku, brzo i lako dođite do dozvole. Nudimo mogućnost plaćanja obuke na rate. Auto škola takođe nudi mogućnost dogovora početka časa. Uživaćete u prakticnoj obuci!

Renault Megane

Ovaj auto zbog svojih dimenzija odličan je za sticanje kontrole nad samim vozilom. Veoma je pregledan i komforan, ali i jak sa pogonom na dizel, tako da početnici mogu biti spremni da voze i najsnažnija kola koja im probna dozvola dopušta.

Ford Fiesta

Pravi gradski auto sa pogonom na benzin. Idealna prilika ukoliko imate benzinca kod kuće. Svoje prednosti ispoljava kroz vozne karakteristike, i na njemu kandidati vrlo brzo uče. Veoma lako savladajte kontrolu nad "benzincem".

Fiat Grande Punto

Veoma pregledan gradski auto sa pogonom na dizel. Nudi Vam mogućnost da steknete osećaj lakog manevrisanja u gradskoj vožnji. Ovaj, naizgled mali auto veoma je komforan. Ukoliko imate ili nameravate da kupite auto sličnih dimenzija i karakteristika, obuka na ovom vozilu je pravi izbor za Vas.

Citroen C3

Kandidatima veoma interesantan automobil za obuku sa pogonom na dizel. Sličnih dimenzija kao i prethodni automobili, samim tim odličan izbor da na njemu savladate vožnju. Veoma je povozan, a pored toga, odlikuje ga lakoća parkiranja.