B Kategorija

Kandidat mora imati najmanje 16 godina da bi započeo slušanje teorijske obuke, polagao teorijski ispit i odvozao praktičnu obuku, a najmanje 17 godina da bi mogao da izađe na polaganje praktičnog ispita za B kategoriju. Prilikom upisa potrebna Vam je samo lična karta i dobra volja, kako mi volimo da kažemo. Ako nemate 18 godina prilikom upisa roditelj/staratelj potpisuje ugovor.

Dinamika obuke ukoliko nemate vozačku dozvolu:
1. Slušanje 40 časova Teorijske Obuke,
2. Prva Pomoć,
3. Polaganje Teorijskog Ispita,
4. Rađenje Lekarskog Pregleda,
5. Vožnja 40 časova Praktične Obuke,
6. Polaganje Praktičnog Ispita,
7. Preuzimanje dokumenata za izdavanje dozvole!

Iskoristite najsavremenije uslove, profesionalnost i ljubaznost zaposlenih uz povoljne cene i mogucnost plaćanja na rate!
U saradnji sa zdravstvenom ustanovom MEDIRAD organizujemo polaganje ispita Prve Pomoći u našoj auto školi.
Osim toga, imate pogodnost u vidu vaučera za lekarsko uverenje uz pomoć koga u MEDIRAD-u možete odraditi lekarski pregled.

Teorijska obuka

Obuka kandidata u našoj auto školi vrši se po poslednjim propisanim standardima. Iskoristite jedan od najuređenijih enterijera i uz prijatnu atmosferu završite teorijsku obuku. Teorijska obuka sastoji se iz 40 časova posle kojih se zakazuje termin teorijskog ispita. U toku slušanja časova teorije moguće je položiti prvu pomoć kod nas u auto školi!

Naši automobili za obuku B kategorije

Naši automobili izabrani su tako da kandidati imaju što više opcija da što bolje utvrde svoje znanje pre polaganja i samostalnog stupanja u saobraćaj. Iskoristite ljubaznost i profesionalnost naših zaposlenih i u što kraćem roku, brzo i lako dođite do dozvole. Nudimo mogućnost plaćanja obuke na rate. Auto škola takođe nudi mogućnost dogovora početka časa. Uživacete u praktičnoj obuci!

Škoda Fabia

Primetili smo da je ovaj automobil sve popularniji među vozačima. Iz tog razloga smo obnovili naš vozni park. Na ovom automobilu ćete veoma lako savladati gradsku vožnju i parkiranje.

Ford Fiesta

Pravi gradski auto sa pogonom na benzin. Idealna prilika ukoliko imate benzinca kod kuće. Svoje prednosti ispoljava kroz vozne karakteristike, i na njemu kandidati vrlo brzo uče. Veoma lako savladajte kontrolu nad "benzincem".

Renault Megane

Ovaj auto zbog svojih dimenzija odličan je za sticanje kontrole nad samim vozilom. Veoma je pregledan i komforan, ali i jak sa pogonom na dizel, tako da početnici mogu biti spremni da voze i najsnažnija kola koja im probna dozvola dopušta.

Fiat Grande Punto

Veoma pregledan gradski auto sa pogonom na dizel. Nudi Vam mogućnost da steknete osećaj lakog manevrisanja u gradskoj vožnji. Ovaj, naizgled mali auto veoma je komforan. Ukoliko imate ili nameravate da kupite auto sličnih dimenzija i karakteristika, obuka na ovom vozilu je pravi izbor za Vas.

Poligon

Naš poligon nalazi se kod Hale Aleksandar Nikolić (poznatije kao Hala Pionir). Skoro je renoviran i zbog toga što ispunjava sve uslove na njemu je moguće pored B, polagati za A, A2 i A1 kategoriju kod nas u auto školi.