A2 Kategorija

Kandidat mora imati najmanje 17 godina da bi započeo slušanje teorijske obuke, polagao teorijski ispit i odvozao praktičnu obuku, a najmanje 18 godina da bi mogao da izađe na polaganje praktičnog ispita za A2 kategoriju. Prilikom upisa potrebna Vam je samo lična karta i dobra volja, kako mi volimo da kažemo. Ako nemate 18 godina prilikom upisa roditelj/staratelj potpisuje ugovor.

Dinamika obuke ukoliko nemate vozačku dozvolu:
1. Slušanje 40 časova Teorijske Obuke,
2. Prva Pomoć,
3. Polaganje Teorijskog Ispita,
4. Rađenje Lekarskog Pregleda,
5. Vožnja 30 časova Praktične Obuke,
6. Polaganje Praktičnog Ispita,
7. Preuzimanje dokumenata za izdavanje dozvole!

Iskoristite najsavremenije uslove, profesionalnost i ljubaznost zaposlenih uz povoljne cene i mogucnost plaćanja na rate!
U saradnji sa zdravstvenom ustanovom MEDIRAD organizujemo polaganje ispita Prve Pomoći u našoj auto školi.
Osim toga, imate pogodnost u vidu vaučera za lekarsko uverenje uz pomoć koga u MEDIRAD-u možete odraditi lekarski pregled.

Teorijska Obuka

Obuka kandidata u našoj auto školi vrši se po poslednjim propisanim standardima. Iskoristite jedan od najuređenijih enterijera i uz prijatnu atmosferu završite teorijsku obuku. Teorijska obuka sastoji se iz 40 časova posle kojih se zakazuje termin teorijskog ispita. U toku slušanja časova teorije moguće je položiti prvu pomoć kod nas u auto školi!

Motor za obuku A2 kategorije

Honda Silver Wing 400cc

Za obuku kandidata A2 kategorije imamo Hondu Silver Wing 400cc. Veoma povozan i zanimljiv motor na kome ćete naučiti da upravljate najboljom kategorijom za gradsku vožnju.

Sa A2 kategorijom možete upravljati motociklima čija snaga motora nije veća od 35 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,2 kW/kg.

Poligon

Naš poligon nalazi se kod Hale Aleksandar Nikolić (poznatije kao Hala Pionir). Skoro je renoviran i zbog toga što ispunjava sve uslove na njemu je moguće pored A2, polagati za B, A i A1 kategoriju kod nas u auto školi.