A1 Kategorija

Kandidat mora imati najmanje 15 godina da bi započeo slušanje teorijske obuke, polagao teorijski ispit i odvozao praktičnu obuku, a najmanje 16 godina da bi mogao da izađe na polaganje praktičnog ispita za A1 kategoriju. Prilikom upisa potrebna Vam je samo lična karta i dobra volja, kako mi volimo da kažemo. Ako nemate 18 godina prilikom upisa roditelj/staratelj potpisuje ugovor.

Dinamika obuke ukoliko nemate vozačku dozvolu:
1. Slušanje 40 časova Teorijske Obuke,
2. Prva Pomoć,
3. Polaganje Teorijskog Ispita,
4. Rađenje Lekarskog Pregleda,
5. Vožnja 20 časova Praktične Obuke,
6. Polaganje Praktičnog Ispita,
7. Preuzimanje dokumenata za izdavanje dozvole!

Iskoristite najsavremenije uslove, profesionalnost i ljubaznost zaposlenih uz povoljne cene i mogucnost plaćanja na rate!
U saradnji sa zdravstvenom ustanovom MEDIRAD organizujemo polaganje ispita Prve Pomoći u našoj auto školi.
Osim toga, imate pogodnost u vidu vaučera za lekarsko uverenje uz pomoć koga u MEDIRAD-u možete odraditi lekarski pregled.

Teorijska Obuka

Obuka kandidata u našoj auto školi vrši se po poslednjim propisanim standardima. Iskoristite jedan od najuređenijih enterijera i uz prijatnu atmosferu završite teorijsku obuku. Teorijska obuka sastoji se iz 40 časova posle kojih se zakazuje termin teorijskog ispita. U toku slušanja časova teorije moguće je položiti prvu pomoć kod nas u auto školi!

Motor za obuku A1 kategorije

Honda PCX 125cc

Ukoliko ste se odlučili za A1 kategoriju u našoj auto školi, za obuku kandidata nudimo Hondu PCX 125cc. Savršena kategorija za početak vožnje motora a ovaj motor je kao stvoren za to.

A1 kategorija Vam omogućava da upravljate motociklima čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3, čija snaga motora nije veća od 11 kW i čiji odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1kW/kg. Takođe možete upravljati teškim triciklima čija snaga motora ne prelazi 15 kW.

Poligon

Naš poligon nalazi se kod Hale Aleksandar Nikolić (poznatije kao Hala Pionir). Skoro je renoviran i zbog toga što ispunjava sve uslove na njemu je moguće pored A1, polagati za B, A i A2 kategoriju kod nas u auto školi.