Ikonica logo auto škole Monako
Strelica

A1 Kategorija

A1 kategorija Honda PCX - Auto škola Monako

Kandidat mora imati najmanje 15 godina da bi za­po­čeo slušanje teorijske obuke, polagao teorijski ispit i odvozao praktičnu obuku, a najmanje 16 godina da bi mogao da izađe na polaganje prak­ti­čnog ispita za A1 kategoriju. Prilikom upisa po­tre­bna Vam je samo lična karta i dobra volja, kako mi volimo da kažemo. Ako nemate 18 godina prilikom upisa rodi­telj/sta­ra­telj potpisuje ugovor.

Dinamika obuke ukoliko nemate vozačku dozvolu:
1. Slušanje 40 časova teorijske obuke,
2. Prva pomoć,
3. Polaganje teorijskog ispita,
4. Rađenje lekarskog pregleda,
5. Vožnja 20 časova praktične obuke,
6. Polaganje praktičnog ispita,
7. Preuzimanje dokumenata za izdavanje dozvole!

Ukoliko posedujete neku od kategorija:

Pogledajte plan obuke A1 kategorije.

Iskoristite najsavremenije uslove, profesionalnost i ljubaznost zaposlenih uz povoljne cene i mogućnost plaćanja na rate!

Najbolja usluga

U saradnji sa zdravstvenom ustanovom MEDIRAD organizujemo polaganje ispita prve pomoći u našoj auto školi.

Polaganje prve pomoći u auto školi

Osim toga, imate pogodnost u vidu vaučera za lekarsko uverenje uz pomoć koga u MEDIRAD-u možete odraditi lekarski pregled.

Besplatno lekarsko uverenje

Teorijska Obuka

Učionica za teorijsku obuku - Auto škola Monako

Obuka kandidata u našoj auto školi vrši se po po­sle­dnjim propisanim standardima. Iskoristite jedan od najuređenijih enterijera i uz prijatnu atmosferu za­vr­ši­te teorijsku obuku. Teorijska obuka sastoji se iz 40 časova posle kojih se zakazuje termin te­ori­jskog ispi­ta. U toku slušanja časova teorije moguće je položiti prvu pomoć kod nas u auto školi!

Motor za obuku A1 kategorije

Honda PCX 125cc

Honda PCX A1 kategorija - Auto škola Monako

Ukoliko ste se odlučili za A1 kategoriju u našoj auto školi, za obuku kandidata nudimo Hondu PCX 125cc. Savršena kategorija za početak vožnje mo­to­ra a ovaj motor je kao stvoren za to.

A1 kategorija Vam omogućava da upravljate moto­ci­kli­ma čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3, čija snaga motora nije veća od 11 kW i čiji od­nos snage motora i mase vozila nije veći od 0,1kW/kg. Takođe možete upravljati teškim tri­ci­kli­ma čija snaga motora ne prelazi 15 kW.

Poligon

Poligon za obuku A, A2 i A1 kategorije - Auto škola Monako

Naš poligon nalazi se kod Hale Aleksandar Nikolić (poznatije kao Hala Pionir). Skoro je renoviran i zbog toga što ispunjava sve uslove na njemu je moguće pored A1, polagati za B, A i A2 kategoriju kod nas u auto školi.

Video kako da uradite poligon za A1 kategoriju

Za Vas smo snimili video o tome kako i kojim re­do­sle­dom bi trebalo da uradite poligon za A1 ka­te­go­ri­ju. Ovaj deo praktičnog ispita će izgledati isto kao na snimku i zato pogledajte video i dodatno olak­ša­jte sebi ovaj deo ispita.

Auto škola Monako

Vršimo obuku kandidata za B, A, A2 i A1 kategoriju. Iskoristite profesionalnost i ljubaznost zaposlenih kao i mogućnost plaćanja obuke na do 6 rata!
Čekamo Vas!

Korisne informacije:

Radni dani: 09-17h Subota: 09-14h

Fiksni telefon:

011 3820 450

Mobilni telefon:

065 3820 450

2024. Auto škola Monako

© Auto škola Monako sva prava zadržana.